Bjarnez

Får vi bjuda upp till dans?

Bandet

Bjarne Håkansson - Bas
Jesper Östergren - Gitarr
Pauline Sundin - Sång
Simon Andersson - Gitarr & Keyboard
Love Melin - Trummor

 

Historia

Det hela började med att Bjarne, frågade sin kusin, Robin, om han ville starta upp ett band och bara komma ut till krogar och spela lite skön musik. Detta lät mycket lockande och Bjarne började direkt leta efter mer folk. Självklart kollade Bjarne med flickvännen Pauline om hon ville sjunga, och hon ställde upp. Allting flöt på bra, vi fick även tag på en gitarrist och pianist. Bjarne, Robin, Pauline och Jesper kommer ifrån samhället Brålanda. Jacob fick vi tag på via Facebook, och han kommer ifrån Bäckefors. Tillslut blev vi ett komplett band!

Allting började bara som en rolig grej, men ju mer bandet spelade ju mer seriöst blev det. Första spelningen var som förband till bandet Date. Efter den spelningen har det vart en hel del privata spelningar och även en ytterligare spelning på Wärdshuset på Dal i Mellerud tillsammans med Date åter igen. En kväll vi i Bjarnez aldrig kommer att glömma! Vi har även spelat tillsammans med MejDej på ett hotell i Vänersborg, ännu en jätte rolig kväll för oss i Bjarnez. Nu blickar bandet framåt, och vi är redo att resa landet runt för att få spela vår musik. Vi alla lever för musiken, och vi älskar det vi gör.

I februari 2015 lämnade Jacob bandet på grund av studier och då hoppade Robert Herou in som vikarie. Senare i juni kunde vi välkomna Jonas Ragneberg som ny keyboardist. 

Robin Håkansson gjorde sin sista spelning med Bjarnez i september och senare under 2015 kunde vi presentera Simon Andersson som ny trummis.

I januari 2018 välkomnades Love Melin som ny trummis och Jonas Ragneberg tackade för sig. Simon Andersson bytte då från trummor till gitarr och keyboard. 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)